İSTANBUL (AA) - Kiğılı ve oyuncu Barış Arduç işbirliği, 2024 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, geçen sezon Arduç'un yer aldığı reklam kampanyasıyla etki yaratan Kiğılı, Emirgan La Boom'da 2024-2025 Sonbahar-Kış koleksiyonunu ve oyuncunun rol aldığı "Üstünde Ne Var?" reklam filmini tanıttı.

Filmde doğada, evde ve özel davetler gibi farklı sosyal ortamlarda Kiğılı kombinleriyle görülen Arduç, bu kez "Üstünde ne var?" sorusunu cevaplıyor. Film, şirketin çizgisini ve çok yönlülüğünü ortaya koyuyor.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Suerdem, geçen yıl "Kiğılı'dasın Rahatsın" çatı iletişimi altında, rahatlık ve özgüven kavramlarını merkeze alan dönüşüm yolculuğu başlattıklarını belirterek, stratejilerini bu yıl Arduç gibi bir isimle birleştirerek daha da ileriye taşıdıklarını aktardı.

Arduç ile gerçekleştirdikleri "Üstüme rahat bi'şeyler alayım" sloganıyla başlattıkları reklam kampanyasının başarı olduğunu kaydeden Suerdem, "Markamızın rahatlık algısını pekiştirdik ve müşterilerimizle aramızdaki bağı güçlendirdik. İletişim stratejimiz sayesinde şıklık ve rahatlık arayan erkeklerin favorisi haline geldik." ifadelerini kullandı.

Suerdem, yeni sezona esprili ve farklı bir bakış açısıyla hazırlanan"Üstünde Ne Var?” reklam filmiyle başlayacaklarını belirterek, "Kiğılı, çok yönlülüğünü ve konforunu 'kat kat rahatlık' sağlayan kombinleriyle gözler önüne serecek. Kiğılı ile Barış Arduç yeni sezon koleksiyonuyla yine gönülleri fethedecek." açıklamasını yaptı.

Barış Arduç da Kiğılı’nın yüzü olmaktan duyduğu memnuniyet belirterek, filmdeki enerjiyi, samimiyeti ve Kiğılı'nın tarzını yeniden görmenin kendisini çok mutlu edip heyecanlandırdığını vurguladı.

TCMB Başkanı Karahan: Enflasyon beklentileri yüksek seyretmekle birlikte geriliyor TCMB Başkanı Karahan: Enflasyon beklentileri yüksek seyretmekle birlikte geriliyor

Kiğılı ailesiyle birlikte çalışmanın her zaman çok keyifli olduğunu kaydeden Arduç, "Rahatlık, şıklık ve özgüvenin bir arada olduğu bu dünyanın bir parçası olmak büyük bir onur." şeklinde görüş belirtti.


Kaynak: aa