Haber Merkezi - Galatasaray'ın 25 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Aktürkoğlu, transfer konusunda açık kapı bırakarak yeni bir adım atmaya hazır olduğunu söyledi. İtalyan basını Tuttomercato'ya konuşan milli futbolcu, kariyerindeki gelişimi sürdürmek istediğini ve zihinsel-fiziksel olarak hazır hissettiğini belirtti.

thumbs_b_c_51afde248ff6e546ca93281555a2989d

Aktürkoğlu, şu açıklamaları yaptı: "Zihinsel ve fiziksel olarak hazır hissediyorum. Son iki sezonda geliştim ve bunu sürdürüyorum. Her gün daha iyiye gitmek istiyorum. Kariyerimin beni nereye götüreceğini bilmiyorum. Büyümeye ve gelişmeye devam edeceğim. Yani evet, kariyerimde bir adım atmaya hazırım. İtalya olağanüstü bir futbol ülkesi. Tutku dolu taraftarları ve tarih yazan kulüpleri var. Burada oynamak heyecan verici olurdu. Serie A'da harika yetenekler var, seviye çok yüksek. Şüphesiz büyüleyici bir lig ve ben de bu ligde oynamak isterim. Tüm bu tutku ve olağanüstü rekabet içinde kesinlikle kendimi bu ligde görüyorum."

aktürkoğlu (1)

Alanyaspor-Hatayspor maçının ardından Alanyaspor-Hatayspor maçının ardından

Çok yönlü bir futbolcu olduğunu söyleyen Aktürkoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Geçen sezon sol kanatta oynadım. Şimdi 10 numara oynuyorum. Belki de bana daha uygun bir pozisyon. Futbol yolculuğum 10 numara olarak başladı. Sonra solda şimdi tekrar merkezde ama benim için önemli olan sürekli gelişmek. Mauro Icardi'nin gelişimimde olağanüstü bir etkisi oldu. Kendisi ve diğer yıldız isimler, benim ve diğer futbolcuların gelişimini teşvik etti. Onun varlığı hem genç oyuncuların gelişimine hem de saha içinde takımın harika işler yapmasına katkı veriyor. Onunla oynamak büyük bir keyif."

Editör: Deniz Ali Tatar