Trend Haberler

Kenan Doğulu'dan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisine övgü

Yıllar önce "Aşk-ı Memnu" dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi için buluştu. Filmin galasına katılan Saat'in eşi Kenan Doğulu ise, ikiliyi Yeşilçam yıldızları Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'a benzetti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Türk televizyon tarihine damga vuran "Aşk-ı Memnu" dizisinim başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra bir sinema filminde buluştu. Netflix platformunda yayınlanacak olan "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde başrolleri paylaşan olan ikili için gala yapıldı.

Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu, 13 sene sonra bir araya gelen ikiliden övgü dolu sözlerle bahsetti. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ünlü müzisyen ikiliyi Yeşilçam yıldızlarına benzetti. Galaya katılan Doğulu, “Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç… Filiz Akın’la Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit’le Tarık Akan gibi… O yüzden o heyecan hepimizde vardı. Uzun mesajlı bir filmde buluşmaları hepimizi mutlu etti… Her şeyden önce Beren’in bir hayranı olarak beni çok mutlu etti” dedi.

Kenan Doğulu eşiyle beraber bir proje teklifi gelirse değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna “Ben projeci bir insanım. Güzel bir proje olursa neden olmasın? Heyecanlanırım, oyunculuk yapmak benim için yeni bir heyecan… Ayrıca bizim kendi hikayemiz olursa çok daha heyecanlı olur” diye konuştu.