Bursa'da "Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında" konseri verildi Bursa'da "Zeki Müren Şarkılarıyla Masal Tadında" konseri verildi

Haber Merkezi - Şubat ayına az bir süre kalmışken, kış turizmi merkezlerinde de insan yoğunluğu artmaya başladı.  Yaryılı tatilinde ailelerin en çok tercih ettiği noktalar arasında Uludağ, Erciyes ve Palandöken bulunuyor. Uludağ'a ulaşmak isteyenleri, hafta sonundan itibaren teleferikte yüzlerce metre kuyruk oluşturduğu belirlendi. Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu Uludağ'da oteller ve pistler tam kapasite doldu. 

Erciyes-1

Misafirhanelerde ise tek kişi tam pansiyon fiyatı 1000 ile 1500 lira arasında olurken, otellerdeki fiyatlar ise gecelik kişi başı 3 bin ile 40 bin lira arasında olduğu ortaya çıktı. Kayak merkezlerindeki otellerde maliyetlerin arttığı belirlenirken, tek çocuklu ailenin bir haftalık tatilinin ise 150 bin lirayı geçebildiği belirlendi. Buna içecekler, kayak kıyafetleri ve kayak pistindeki harcamalar dahil değil.Aynı ailenin Erciyes ve Palandöken'deki tatil maliyetleri de benzer fiyatlara denk geliyor. Erciyes ve Palandöken'de otellerin doluluk oranı yüzde 90'ı bulduğu ortaya çıktı.

Uludağ

Editör: Haber Merkezi