Haber Merkezi - Ünlü şarkıcı Kanye West, bir süre önce Yahudi karşıtı ırkçı ifadeler kullanmış ve bu nedenle birçok markayla iş birliği fırsatını yitirmişti. Ayrıca sosyal medya hesapları kapatılan West, Yahudi karşıtı söylemleri nedeniyle özür diledi. Instagram hesabında ibranice dilinde paylaşım yapan West, "Planlanmamış bir taşkınlık için Yahudi toplumundan içtenlikle özür dilerim. Amacım incitmek ya da saygısızlık etmek değildi ve neden olmuş olabileceğim herhangi bir acıdan dolayı çok pişmanım" dedi.

BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı

Z Qjkh Mo Fl E C A M2T Ry0Bj9 A

Ünlü rapçi, "Gelecekte daha fazla hassasiyet ve anlayış sağlamak için kendimden başlamaya ve bu deneyimden ders çıkarmaya kararlıyım. Affetmeniz benim için önemli ve kendimi onarmaya ve birlik içinde olmaya adadım" dedi. Öte yandan geçtiğimiz aylarda West'in X'in CEO'su Elon Musk'a attığı mesajlar ortaya çıkmıştı.  46 yaşındaki West'in Musk'a attığı mesajları, rapçinin arkadaşı ve stilisti Ian Connor paylaştı.

Editör: Deniz Ali Tatar