Genel

Ankara Coffee Festival, Bilkent Center'da başlıyor

Ankara'nın marka festivallerinden olan Ankara Coffee Festival için geri sayım başladı. 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center'da gerçekleşecek festival 8. kez Bilkent Center’da kahve severlerle buluşacak.

Abone Ol

Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşacak olan Ankara Coffee Festival’de atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri de yer alacak. Nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kavurma haneler, artizan lezzetler, uluslararası ve ulusal büyük kahve markaları, makine ve ekipman üreticileri ve tüm diğer kahve endüstrisi paydaşları kahve severler için Bilkent Center’da olacak.
Ankara Coffee Festival, kahve tutkunlarına zengin bir müzik programı sunuyor. Aralarında Bedük, Madrigal, Selin Geçit, Deniz Tekin, Melis Karaduman, Emir Yargın gibi ünlü isimlerin de bulunduğu toplam 19 konser kahve severlerin kulaklarında da enfes bir tat bırakacak. 
Kahve Tutkunları İçin Unutulmaz Bir Festival
Bilkent Center AVM Müdürü Esat Aydın “Kahve tutkunlarını ağırladığımız böylesine büyük ve keyifli bir organizasyona 8. kez ev sahipliği yapacağız. Ziyaretçilerimizi harika konserler, birbirinden farklı deneyim alanları ve en önemlisi nitelikli kahve ile buluşmak için Bilkent Center’a davet ediyoruz” dedi.
Bilkent Center olarak, sahip oldukları birçok mimari özellikle ilk günden bu yana ziyaretçilerine keyifli, konforlu ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunduklarını ifade eden Aydın “Bilkent Center’a yakışır projeleri Başkentliler ile buluşturmaya devam edeceğiz. 2024 yılının son çeyreğinde de planladığımız etkinlikler, festivaller ve sürprizler ile Bilkent Center’da kendinize uygun bir etkinlik mutlaka bulacaksınız.” diyerek sözlerini tamamladı. 
Ankara Coffee Festival’in biletleri dsmbilet.com ve biletino.com üzerinden satışa sunuluyor. Festival, 20 – 21 - 22 Eylül tarihlerinde Bilkent Center Açık Otopark’ta gerçekleşecek. Kahve ve müzik dolu bu özel etkinliği kaçırmayın.