Haber Merkezi - Milli futbolcu Orkun Kökçü, kulübü Benfica hakkında yaptığı bir röportajla gündeme gelmişti. Benfica forması giyen Kökçü, hafta sonu oynanan maçta oynamamış. Kökçü, kulüpteki durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Orkun Kökçü-1

Milli futbolcunun açıklaması ise şu şekilde: "Söylemek istediğim ilk şey, teknik direktöre ve kulüpteki insanlara büyük saygı duyduğum. Üst düzey futbolda her ayrıntı önemlidir ancak her şey doğru olursa kupalar kazanabiliriz. Bu da birbirimize karşı eleştirel de olmak anlamına geliyor. Ayrıca önceki aylarda vizyonumu kulüp içinde de tartıştım. Sonuçlarına katlanıyorum. Şimdi milli takıma gidiyorum ve iki hafta içinde Benfica ve takım için her şeyimi vermek üzere geri döneceğim. Taraftarlara ve bu inanılmaz kulübe kupalar kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Gerçek Orkun tek bir şey ister; kazanmak" dedi.

Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği

Orkun Kökçüü

Cumartesi günü verdiği röportajda Benfica hocası Roger Schmidt'e eleştiri yapan Orkun Kökçü, pazar günü oynanan Casa Pia maçının kadrosunda yer almamıştı. Benfica'da 34 maçta süre bulan Kökçü, 3 gol atıp 10 asist yapmıştı.

Editör: Haber Merkezi