Genel

Jülide Kural: Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz

Sanatçı Jülide Kural, usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. İnanır'ın bir haftadır yürüyüşlere çıktığını belirten Kural, "Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz" dedi.

Abone Ol

Sanatçı Jülide Kural, beynine üçüncü defa pıhtı atması nedeniyle yoğun bakıma alınan ve ameliyat olan usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirtti. 

Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavis gören İnanır'ın bir haftadır yürüyüşlere çıktığını kaydeden Kural, futbol maçlarını izlediğini ve yemek yemeye başladığını duyurdu. 

Öte yandan, İnanır'ın sağlığı ile ilgili yayımlanan yalan haberlere tepki gösteren Kural, "Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.