Dünya

John Wick'in yönetmeni, Star Wars filmi çekmeyi istiyor

Keanu Reeves başrolllü 4 filmlik John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski, katıldığı programda bir itiraf yaptı. Stahelski, bir Star Wars filmi çekmek istediğini söyledi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Efsane aksiyon film serisi John Wick'in ilk filmini David Leitch'le birlikte yöneten ve sonrasında üç devam filmini tek başına yöneten Chad Stahelski, katıldığı bir programda açıklamalar yaptı. John Wick serisinin yanı sıra yeni projeler de geliştiren Stahelski, izleyiciyi heyecanlandırdı.

Stahelski'nin üzerinde çalıştığı projeler arasında; İskoçyalı'nın (Highlander) yeniden uyarlanması, animeden beyazperdeye aktarılacak "Black Samurai",  roman uyarlaması "Shibumi", video oyunu uyarlamaları "Rainbow Six" ve "Ghost of Tsushima" bulunuyor.

Josh Horowitz'in sunduğu Happy Sad Confused podcast'ine konuk olan Stahelski, Star Wars'ın ilk filminin hayatı üzerinde önemli bir etkisi olduğunu söyledi. Bu noktada kendisini bir Star Wars erkeği ilan eden Stahelski, "Ben bir Star Wars erkeğiyim. İlk Star Wars filmi, hayatımın akışını değiştirdi. Belki bir gün, eğer dinliyorsan Disney, birkaç yıl içinde bana ulaşırsın. Star Wars için birkaç çekimim var" ifadelerini kullandıç