Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez,  "This Is Me... Now the Tour" ve This Is Me… Live | The Greatest Hits" adlı turnelerini iptal ettiğini duyurmuştu. Lopez'in turnelerini neden iptal ettiği ise ortaya çıktı. Konu hakkında basına yapılan açıklamada, Lopez'in çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla zaman geçirmek için bu kararı aldığı ifadesi belirtildi.

Lopez ise, konuyla ilgili hayranlarına şu şekilde seslendi: "Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm ve yıkıldım. Eğer gerçekten gerekli olduğunu düşünmeseydim bu kararı almazdım. Bu durumu telafi edeceğime ve yeniden bir araya geleceğimize söz veriyorum. Hepinizi çok seviyorum. Bir sonrakine kadar…”

BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı

Lopez, 9. stüdyo albümü 16 Şubat'ta yayınlandı ve ardından duyurduğu "This Is Me... Now the Tour" kapsamında Amerika'da 34 konser vermesi planlanıyordu. Ancak bazı konserlerin iptal edilmesi hayranların dikkatini çekti. İddialar arasında, bilet satışlarının düşük olması nedeniyle 7 konserin iptal edildiği belirtilmişti.

Editör: Deniz Ali Tatar