Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'nin kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildi

Haber Merkezi - Oscar töreninde yaşanan tokat skandalının ardından, ayrı olmalarına rağmen birlikteymiş gibi davranmalarıyla herkesi şaşırtan Jada Pinkett Smith ve Will Smith çiftin bir şaşırtıcı hamle geldi. Birçok etkinliğe çift olarak katılmalarına rağmen aslında uzun süredir ayrı yaşadıklarının öğrenilmesi sonrası, şimdi de ayrılmayacakları, birlikte yaşlanacakları haberi gündemde yer aldı.

"Worthy" kitabını yazan ve özel hayatıyla ilgili itiraflarıyla dikkat çeken Jada Pinkett Smith, katıldığı The Drew Barrymore Show adlı TV programında evliliğine dair yeni bilgiler verdi. Kitabının tanıtım sürecinde verdiği röportajda, Will Smith ile yedi yıldır ayrı olduklarını açıklayan Jada Pinkett Smith, Drew Barrymore'un konuğu olduğu programda, evliliklerine devam edeceklerini söyledi.

gj6A_t6rNE-zSIbxH1AHiA

Barrymore'un, "Sonsuza dek birlikte kalsanız da kalmasanız da, belki de bu kitapta senin ve onun gölgesinin bir şekilde ayrılmış olduğunu hissediyorum" ifadesine, Smith, "Sonsuza dek birlikte olacağız" şeklinde karşılık verdi. Jada Pinkett Smith, yedi yıl boyunca ayrı hayatlar yaşamayı denediklerini kabul etmesine atıfta bulunarak, "Denedim. Denedik" dedi.

Ekim ayında bir programda konuşan ünlü oyuncu, Will Smith ile ayrı olduklarını söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Jada Pinkett Smith, "Evet, kağıt üzerinde bir boşanma olmasa da bu bir boşanmaydı" ifadesini kullanmıştı. Will Smith ile 2016'dan bu yana tamamen ayrı hayatlar yaşadıklarını söylemişti. Yedi yıldır tamamen ayrı hayatları olduğunu ancak şimdiye kadar bunu kamuoyuna açıklamaya hazır hissetmediklerini dile getiren oyuncu, evliliklerini yürütmeye çalışmaktan yorulduklarını söylemişti.

actor-will-smith-and-his-wife-actress-jada-pinkett-smith-news-photo-1697035869

Editör: Deniz Ali Tatar