Cumbalı esnafı, dolaplarındaki malzemelerin bozulması ve müşteri kaybı nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

ANKA'dan Fatih Özkılınç'ın haberine göre, 20 yıldır Cumbalı Sokak'ta esnaflık yaptığını belirten İsmail Önder, 48 saat boyunca yalnızca Cumbalı Sokak'ta elektrik kesintisi yaşandığını ifade etti.

Öte yandan, malların mahvolduğunu kaydeden Önder, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Yüz binlerce lira zararları var. Bunun yanında dolaplar çalışmıyor. Müşteriye hizmet veremiyoruz. Her yönden mağdur olduk. Bütün esnaf  GDZ EDAŞ'ı arıyor. Sadece geçiştirme. Bir tek isteğimiz en azından bir trafo verilip arıza giderilinceye kadar biz işimizi görelim, dolaplarımızı çalıştıralım, hizmet verelim. Bu yönden esnafın mağduriyeti kimseyi ilgilendirmiyormuş gibi davranıyorlar. Ne yapacağımızı da şaşırdık. En yoğun olduğu gün; cuma, cumartesi, pazar. Bugünlerde gitti. Sesimize de kimse kulak vermiyor. Benim iki günlük zararım 50 bin lira. Benim ki ufak bir mekan, büyüklüklerin daha da fazla. 100 bin lira 200 bin lira zararı olanlar var. Bir an önce bizim mağduriyetimizin giderilmesi zararlarımızın tazmin edilmesini istiyoruz." 

TRT sanatçıları Kırşehir'de konser verdi TRT sanatçıları Kırşehir'de konser verdi

Editör: Esin Özdemir