Güncel

İzmir'deki patlamaya ilişkin 1 kişi gözaltına alındı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'in Torbalı ilçesinde gerçekleşen patlamaya ilişkin başlatılan adli soruşturmada 1 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir'in Torbalı ilçesindeki patlamayla ilgili Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını ve 2 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir lokantada meydana gelen patlamayla ilgili Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısının koordinesinde 2 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir."

Bakan Işıkhan: Müfettiş görevlendirildi 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir lokantadaki patlamayı araştırmak üzere Bakanlık müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi.

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, patlamayla ilgili derin üzüntü duyduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşanan kazayı araştırmak üzere Bakanlığımıza bağlı müfettişlerimiz görevlendirilmiş olup gerekli incelemeler yapılacaktır. Bakanlık olarak süreci yakından takip ediyoruz. Patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

1 kişi gözaltına alındı

DHA'nın haberine göre patlamayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 1 kişi gözaltına alındı. İş yeri işletmecisinin de şüpheli olarak yakalanması için polisin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.