Genel

İYİ Partili Ulucan: Bu sığınmacı politikası, ülkemizi hızla uçurumun kenarına sürüklüyor

İYİ Partili Serdar Ulucan, Kayseri’de yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada, sığınmacı politikasının Türkiye'yi hızla uçurumun kenarına sürüklediğini söyledi.

Abone Ol

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Serdar Ulucan, sığınmacılar ile ilgili yaptığı konuşmada, “Sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılar, Türk Devletinin ve Türk Milletinin en önemli beka sorunu olmuştur. Emperyalist ülkelerin Türkiye’yi Türksüzleştirme planının bir parçası olan bu sığınmacı politikası, ülkemizi hızla uçurumun kenarına sürüklemektedir” ifadelerini kullandı. 

İYİ Partili Serdar Ulucan, Kayseri’de yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Meselenin topyekün bir yıkıma dönüşmek üzere olduğunu belirten Ulucan, şunları söyledi: 

“Önceki gün Kayseri'de, AKP iktidarının gayrı milli politikaları sonucunda ülkemize girmiş bir müptezelin, 6 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğunu öğrendik. Bu olayın neticesinde Kayseri’de yaşanan elim hadiseleri tesadüfen oluşmuş bir durum olarak görmüyoruz. Bizler bu gibi olayların olacağını çok önceden gördük ve iktidarı ve onun küçük ortaklarını defalarca uyardık. Sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılar, Türk Devletinin ve Türk Milletinin en önemli beka sorunu olmuştur. Emperyalist ülkelerin Türkiye’yi Türksüzleştirme planının bir parçası olan bu sığınmacı politikası, ülkemizi hızla uçurumun kenarına sürüklemektedir."

Ulucan, CHP'li belediyelere seslendi

Öte yandan, yerel yönetimlerin de büyük bir sorumluluk altında olduğunu vurgulayan Ulucan, CHP'li belediyelere seslendi. Eskişehir’de seçim öncesinde ve seçimlerden sonra sığınmacılarla ilgili tek kelime etmediklerini belirten Ulucan, "Siz Atatürk’ün kurduğu partinin neferleri olduğunuzu unuttunuz mu? Sizleri CHP’li Bolu Belediyesi’ni ve CHP’li Afyonkarahisar Belediyesi’ni örnek almaya davet ediyoruz" dedi.