Haber Merkezi Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlığında, ABB Meclisi kasım ayı 15'inci birleşimi gerçekleştirildi. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarını açıklayacağını bildiren İYİ Parti'nin Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ali Ünal, Yavaş’ın 5 yıl daha görevde olacağını belirtti.

Ünal, "Tüm ilçelerimizin bütçeleri ilçelerimize ve Ankara'mıza hayırlı olsun. İdareyi suçlamak çok kolaydır. Ama öneri, teklif yok. Bütçelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese grubumuz adına teşekkür ediyoruz" dedi.

İYİ Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk aday adaylığı açıklaması gelmiş, İBB Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü Suat Sarı, aday adaylığını duyurmuştu. 

İmamoğlu'ndan Beyoğlu tepkisi: "Vali de utansın, kaymakam da utansın" İmamoğlu'ndan Beyoğlu tepkisi: "Vali de utansın, kaymakam da utansın"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise Prof. Dr. Ümit Özlale olduğunu açıklamıştı. Ankara için şu ana dek henüz bir isim gündeme gelmemişti. 

Editör: Esin Özdemir