Güncel

İYİ Parti'den İstanbul ve Ankara'da iş birliği iddialarına yanıt

İyi Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, CHP’nin iş birliği teklifinin geri çevrilmesinin ardından kulislerde konuşulan "sadece Ankara ve İstanbul’da iş birliği" iddiasına yanıt verdi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Genel İdare Kurulu'ndan CHP'nin iş birliği teklifinin reddedildiği İYİ Parti'de, yerel seçimlerde sadece Ankara ve İstanbul'da iş birliğine gidilebileceği iddialarına partinin Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu yanıt verdi. 

Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e konuşan Kavuncu, “Bizim için böyle bir konu gündemde yok. Yerel seçime odaklandık. Her ilde aday çıkaracağız. Adaylarımızın propagandada hangi konulara eğileceğini konuşuyoruz. Belki de seçimlerin kazandıranı oluruz. Cumhur İttifakı’ndan bizim adayımıza çok oy gelirse CHP adayı da kazanabilir. CHP’den bize oy gelirse öteki taraf da kazanabilir. Yani nereden baktığınıza bağlı” sözlerini kullandı

“Genel İdare Kurulu, Ankara ve İstanbul seçimleri için yeni bir karar alabilir mi?” sorusuna ise Kavuncu “kesinlikle öyle bir şey olmayacağı” şeklinde yanıt verdi.