Düzce'de uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı tutuklandı Düzce'de uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı tutuklandı

Haber Merkezi - İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, yerel seçim çalışmalarını Ataşehir'de sürdürdü.  Yeni Çamlıca Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Kavuncu, burada açıklamalarda bulundu.

Bugünkü seçim çalışmalarına İstanbul Valisi Davut Gül'ü ziyaret ederek başladıklarını kaydeden Kavuncu, "Sayın Valimizi kampanya çalışmalarımız konusunda bilgilendirdik, kampanya sürecinde gerek güvenlik olsun, gerek sandık güvenliği konusunda valilikçe yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi alışverişinde bulunduk" diye belirtti. 

Öte yandan, Ataşehir'de muhtarlarla bir araya geldiği programa ilişkin de konuşan Kavuncu, muhtarların son 6 yıldır benzer konularda şikayetleri olduğunu vurguladı. 

Kavuncu, sözlerine şu şekilde devam etti: 

"Muhtarların görev tanımının tekrar yapılması lazım. Dijitalleşen dünyada, nüfusların arttığı mahallelerde, özellikle Ataşehir gibi site yaşamının yaygınlaştığı, site yönetim kurullarının oluştuğu, sitede yönetim kurulu başkanlarının olduğu, aidat meselelerinin ayyuka çıktığı alanlarda muhtarların işlev ve fonksiyonunun yeniden tanımlanması ama muhakkak muhafaza edilmesi lazım. Çünkü muhtarlık kavramı Türk milletine, medeniyetine ait, kültürümüzün bir parçasıdır."

Editör: Haber Merkezi