A Milli Takım'ın Euro 2024 hazırlıkları devam ediyor. Ay yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası öncesi İtalya ile hazırlık maçı oynadı. Karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Ahlatcı Çorum FK-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından Ahlatcı Çorum FK-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

TRT Spor'a maçı değerlendiren A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, skordan mutlu olduğunu takımda iki yenş oyuncu olduğunu ve bu oyunlara ilişkin karar verme sürecinde olduğunu söyledi. 

Ozan Kabak'ın sakatlığı hakkında konuşan Montella, "Gerçekten çok üzgünüz. İyi bir hissiyatımız yok. Şu an hastanede. Umarım biran önce toparlanır. Sevdiğimiz oyunculardan bir tanesi." dedi.

"Skordan memnunuz. 1-1 de bitebilirdi maç. Zaman zaman dengeli bir maç oldu. Rakibimizin de güçlü olduğunu düşünüyoruz.  Güçlü bir rakibe karşı iyi bir test oldu. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Burada olan futbolcularımız hak ettikleri için buradalar. Maalesef acı bir karar vermemiz gerekiyor. Bugün 2 yeni oyuncumuz Milli Takım forması giydi. Hem bugünün hem de yarının değerleri. Aslında fikirlerim net. Oyuncularımızı gördükten sonra kararım netleşecek."

Muhabir: Ziya Burak Erol