Dünya

"İstanbul İçin Son Çağrı" filmi için, New York'ta gala yapıldı

Netflix'te yayına girecek olan "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi için New York'ta gala yapıldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı, merakla beklenen "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi için New York'un ikonik salonu Paris Theatre’da özel gösterim yapıldı. Netflix'te yayına girecek olan film için uzun yıllar sonra bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat ikilisi, galaya katıldı.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği filmin senaryosunu, Nuran Evren Şit'in kaleme alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık bulunuyor. Gösterime ayrıca; Netflix Kamu Politikaları Başkan Yardımcısı Dean Garfield ve Netflix Türkiye, Benelüks ve CEE Bölgesi İçerik Başkan Yardımcısı Michael Azzolino da katılarak ev sahipliği yaptı.

Galada başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'e, yönetmen Gönenç Uyanık ve senarist Nuran Evren Şit de eşlik etti. Yoğun ilgi gören akşama New York sanat ve sinema camiasından da pek çok isim katıldı. Serin ve Mehmet'in peşinde New York'a kadar uzanan İstanbul için Son Çağrı, tüm dünyayla aynı anda 24 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak.