Politika

İsrailli Bakan yine Erdoğan'ı hedef aldı

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kollarını da etiketledi.

Abone Ol

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Salı günü sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Salı günü sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldığı yeni paylaşımında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanısıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları ile Ankara Büyük Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da etiketledi.

Instagram'a erişim engelini eleştiren İsrail Dışişleri Bakanı Katz, "57 milyon Türk instagram kullanıcısının bu platforma erişimini kısıtlıyorsun ancak kendi özel instagram hesabından erişim gerçekleştiriyorsun" dedi. Paylaşımında, "Hamas'ı kucaklayan bir lider, kendi halkına diktatör gibi baskı uygulayan bir lider diktatördür" ifadelerini kullandı.