Haber: Deniz Ali Tatar

Her konseri 'sold out' olan ve büyük bir hayran kitlesi yakalayan Türk Pop müziğin başarılı sanatçısı Mabel Matiz, Ankara'da unutulmaz bir konser verdi. Atlantis Yapım organizasyonuyla ATO Congresium sahnesinde Ankaralı sevenleriyle bir araya gelen Matiz, dinleyicisine hem ışıklı bir görsel şov hem de doyasıya bir müzik ziyafeti sundu.

IMG_3052

Konserin açılışını ışıklı bir şovla ve "Aşk Yok Olmaktır" şarkısıyla yapan Matiz, ardından çok sevilen "Ya Bu İşler Ne" şarkısıyla konserine devam etti. Ardından izleyicisine "Merhaba" diyen Matiz: "Bu kez arayı çok açmadık fark ettiyseniz. Eylül ayı sonuydu en son geldiğimizde ve bir açıkhava konseri yapmıştık. Tabi kış geldi, artık kapalı salonlara doluşmuş durumdayız. Tabi Ankara konserlerimiz çok güzel geçiyor, diğer tüm şehirlerdeki konserlerimiz gibi. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

IMG_3057

Biletleri günler öncesinden tükenen ve 'sold out' olan Matiz, full kapasite ATO Congresium sahnesini dolduran Ankaralılara en sevilen şarkılarını söyledi. Konserine "Mendilimde Kırmızım Var", "Gel", "Karakol", "Antidepresan" ve "Öyle Kolaysa" gibi şarkılarıyla devam eden Matiz'in şarkılarını Ankaralılar da bir ağızdan söyledi.

Ardahan'da jandarmanın arazide bulduğu yaralı şahin tedavi edilecek Ardahan'da jandarmanın arazide bulduğu yaralı şahin tedavi edilecek

IMG_3058

En son çıkardığı "Fatih" albümündeki en sevilen şarkılarını da seslendiren Matiz;"Müphem", "Fan", "Numaracı", "Çiçeğim", "Aferin" ve "Düldül" gibi şarkılarını da söylemeyi ihmal etmedi. Matiz konserlerinde klasikleşen "Seni Yerler", "Haram Geceler" ve "Yuh Yuh" şarkılarına cover da yaparken, Melike Şahin'e de selam göndererek "Diva Yorgun" şarkısını Ankara'da ilk kez söyledi. Konser bitiminde dinleyicinin 'bis' isteğine kayıtsız kalmayan Matiz, iki şarkı daha söyleyerek yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

IMG_3061

Editör: Deniz Ali Tatar