Atila Güvenç

İş Bankası Privia Golf Turnuvası ilk kez Bodrum Golf Kulübü sahasında oynandı.Turnuvanın Gross'ta kazananı +7 skorla Sidar Yalçınkaya oldu. 

Sidar Yalçınkaya, İş Bankası Privia Cup Gross Birincisi

Bodrum Golf Kulübünün kendi sahasında 18 çukur üzerinden tek tur olarak stableford oyunu olarak gerçekleşen turnuvaya 130 golfçü katıldı. Minikler ise akademi sahasında oynadılar. İzmir Golf, Ankara Golf, Kuşadası Golf, Bodrum Golf ve İstanbul Golf ve İstanbul'dan farklı golf kulüplerinden erkek ve kadın golfçüler en iyi vuruşlarını yapmak için sahaya çıktılar. Çok sıcak bir Bodrum gününde gerçekleşen turnuva; Erkekler A,B,C ile Kadınlar A ve B ve Gençler, Minikler kategorilerinde yapıldı.

Arda Turan, Beşiktaş maçında temkinli olacaklarını söyledi Arda Turan, Beşiktaş maçında temkinli olacaklarını söyledi

İslamoğlu Gross'u verdi 

Erol İslamoğlu, İş Bankası Privia Golf Cup Erkekler A Kategorisi Birincisi (Sağ Başta)

Ankara Golf Kulübü ve Bodrum Golf Kulübü üyesi olan, yıllardır golf ile içiçe olan Erol İslamoğlu Gross'u kaçırdı. İslamoğlu " Son çukura kadar çok heyecan veren bir oyun çıkardım. Son çukurda putt'la Gross şampiyonluğunu kendim verdim. A kategorisi birincisi oldum 38 puanla" sözleriyle oyunundan söz etti.

Burcu Mangör iki kez sevindi

Burcu Mangör Erol İslamoğuİş Bankası Privia turnuvası Gross şampiyonu Sidar Yalçınkaya olurken Burcu Mangör 41 puanla Kadınlar A kategorisi birinciliği ve Longest drive ödülünü kazanarak iki kez sevindi. Burcu Mangör " İyi bir oyun günümdü, sıcak hava ve kendim ile mücadele ettim, dikkatli iyi vuruşlar yapmayı düşündüm. İki iyi derece yapmam sürekli golf oynamamın sonucu olmalı" şeklinde oyununu değerlendirdi.

Düzgün ve iyi vuruşları ile; Myriam Dassonville kadınlar Nearest to pin, Cem Narin de Erkekler Nearest to pin ödülünü kazandılar.

Bodrum Golf Kulübünde geleneksel olarak her yıl yapılması düşünülen İş Bankası turnuvasının kategorilerine adlarını yazdıranlar ise şöyle belirlendi.

Kadınlar A Kategorisi;  1'inci Burcu Mangör (41 puan), 2'nci Gaye Ünal (34 puan), 3'üncü Zühra Kırımgeri (33 puan). 

Erkekler A Kategorisi; 1'inci Erol İslamoğlu (38 puan), 2'nci Hüseyin Boyacı (38 puan), 3'üncü Cumhur Ersin (35 puan).

Kadınlar B Kategorisi; 1'nci Myriam Dassonville (46 puan), 2'nci Nevada Boyacı (37 puan), 3'ncü Hülya Diken (36 puan).

Erkekler B Kategorisi; 1'inci Özgür Tonguç Çuhalı (44 puan), 2'nci Josef Arya (39 puan), 3'üncü Salih Özturoğlu (38 puan).

Erkekler C Kategorisi; 1'nci Avni Ünal (44 puan), 2'nci Ali Batıhan Boyacı (37 puan), 3'üncü Salih Özturoğlu (36 puan).

Minik Kızlar; 1'nci Zeynep Mermer (22 puan), 2'nci Nisa Kandemir (17 puan), 3'üncü İmren Kandemir (14 puan).

Minik Erkekler; 1'nci Can Kılıçer (23 puan), 2'nci Çınar Kapusuz (19 puan),3'ncü Yiğit Dursunoğlu (19 puan).

Muhabir: Atila Güvenç