Spor

İrfan Can Kahveci dalya dedi: Fenerbahçe ile 100. maçına çıktı

Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıktı. Fenerbahçe'de 'dalya' diyen Kahveci, Ludogorets maçının ardından "Bu sene inşallah şampiyonlukla bitirirsek, benim tek hedefim şampiyonluk" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla tamı tamına 100. maçına çıktı. UEFA Konferans Ligi H Grubu üçüncü hafta maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets’i 3-1 yenen Fenerbahçe'de, İrfan Can Kahveci de dalya heyecanı yaşadı. Bu maçla birlikte Fenerbahçe'de "Dalya" diyen Kahveci, maç sonrasında açıklamar da yaptı.

Takıma katkı sağlamak istediğini söyleyen Kahveci, “Hem benim beklentim olan İrfan Can’ı hem de taraftarın beklentisi olan İrfan Can’ı gösterdiğim için mutluyum. İnşallah bundan sonra da böyle devam ederiz. Beklentim her zaman daha iyisi olmuştur. Atabildiğim kadar atmak, asist yapabildiğim kadar yapmak sadece gol atıp, asist yapmak değil takımıma hem savunmada hem hücumda katkı sağlamak istiyorum. Bu sene inşallah şampiyonlukla bitirirsek, benim tek hedefim şampiyonluk. Hedefim bu kutsal, çubuklu forma altında nice 100’lere inşallah.” diyerek heyecanını paylaştı.

Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal tarafından, İrfan Can Kahveci’ye üzerinde “100” yazılı forma takdim edildi. Takım arkadaşları da İrfan Can Kahveci’yi tebrik etti.