Kültür-Sanat

INJI, Ekim’de Türkiye’de üç konser verecek

Uluslararası müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Türk yıldız INJI, dünya turnesi kapsamında ekim ayında Ankara, İzmir ve İstanbul'da sahne alarak Türk hayranlarıyla buluşacak.

Abone Ol

Türk müzik sahnesinin hızla parlayan yıldızı INJI, dünya çapındaki turnesi kapsamında ekim ayında Türkiye’de üç büyük konser verecek. BKM’den yapılan açıklamaya göre, genç sanatçı 13 Eylül’de Los Angeles'ta başladığı 22 duraklı dünya turnesi boyunca birçok farklı ülkede sahne aldıktan sonra, Türkiye'deki hayranlarıyla buluşmak için geri sayımda. INJI, 10 Ekim’de Ankara Milyon Performance Hall, 11 Ekim’de İzmir Ooze Venue ve 12 Ekim’de İstanbul Dorock XL/Kadıköy’de sahne alacak.

Özellikle "Gaslight" şarkısıyla kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşan ve geniş bir hayran kitlesi edinen INJI, Türkiye konserlerinde de büyük ilgi görüyor. Sanatçının turnesi kapsamında Türkiye'deki performanslarında, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor. 

INJI'nin kariyerindeki önemli dönüm noktalarından biri de Grammy ödüllü sanatçı Nile Rodgers ile yaptığı iş birliği oldu. 5 şarkıdan oluşan yeni albümünde Rodgers ile çalışma fırsatı bulan INJI, dünya müzik piyasasında hızla yükseliyor.