Emine Erdoğan, ABD ziyaretinde lider eşleriyle temasta bulunacak ve köklü Türk geleneklerini tanıtacak Emine Erdoğan, ABD ziyaretinde lider eşleriyle temasta bulunacak ve köklü Türk geleneklerini tanıtacak

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gazeteci Fatih Altaylı ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan tartışmaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

İnce, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, eski CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltilen ifadelere tepki gösterdi. İnce, "Kemal Bey ile parti içinde mücadele ettim ama hiçbir zaman hakaret etmedim" dedi.

İnce, "Yıllardır çantasını taşıyan, yalakalıkta kimseye fırsat vermeyenlerin şimdi vurun abalıya korosunda yer alması en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler!" ifadelerini kullandı, "Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan bu tür saldırıların haksız olduğunu ve delikanlılık gereği doğruyu savunmak gerektiğini" vurguladı.

Muharrem İnce, geçmişte kendisine atılan "Saraya giden CHP’li" iftirası sırasında Kılıçdaroğlu'nun kendisini savunmamasını da hatırlatarak, buna rağmen Kılıçdaroğlu'na yönelik "Sarayın Adamı" suçlamalarına gönlünün razı olmadığını belirtti. İnce, doğruların söylenmesi gerektiğini ifade ederek, "Ben doğruyu bilir, doğruyu konuşurum. Delikanlılık bizde kalsın" sözlerini kullandı. 

Editör: Ziya Burak Erol