DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı DEM Parti'den emekliye destek: En düşük maaş 32 bin lira olmalı

Haber Merkezi - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedikule Gençlik Spor Tesisi’nin Açılış Töreni'nde DEM Parti'nin İstanbul'da Başak Demirtaş'ı aday göstereceği iddialarına ve AKP'nin adayı Murat Kurum'un 'Kanal İstanbul' sözlerine yanıt verdi. 

Başak Demirtaş iddialarına yanıt veren İmamoğlu,  "Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili yorum yapmak doğru bir şey değil" dedi.

Murat Kurum, projeleri arasında Kanal İstanbul'un olup olmayacağı sorusuna "İstanbul'un gündeminde olmayan hiçbir şey bizim gündemimizde olmayacak dedik. Bunu ifade ettik. İstanbul halkı neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa biz de hep onların isteği ve dilekleri doğrultusunda çalışacağız ve bu beklentileri karşılayacak projeler yapacağız. Öncelik sıralaması olacak" cevabı vermişti. Kurum'un açıklamasına değinen İmamoğlu, "Oy almak, oy kazanmak nelere muktedir. Milletin dediği oldu" dedi.

Editör: Haber Merkezi