Politika

İmamoğlu'dan İsrail Dışişleri Bakanı'nın mesajına ilişkin: Bu manevralar enteresan

İBB Başkanı İmamoğlu yaptığı açıklamada kendisini etiketleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk bayrağına yönelik hakaretler içerek paylaşımda bulunan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ı eleştirdi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘SGK borcu’ çıkışının sonrası CHP’li belediyelere yönelik başlatılan tartışmalar devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı. 

Yaptığı açıklamada İmamoğlu, kendisini de etiketleyerek sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan  İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a tepki gösterdi. İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Beni tebrik etmeye bile gelmemiş bir ülkenin dış misyonu, beni neden açıklamasını ekledi, düşünmeden edemiyorum. Bu manevralar enteresan" sözlerini kullandı.

Katz paylaşımında "Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip bir Türk devletini alıp yok ediyor, ilerici ve müreffeh bir Türkiye inşa eden Atatürk'ün mirasını ortadan kaldırıyor. Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim" ifadelerini kullanmıştı.