Politika

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ziyaretini anlattı: "Kemal Bey, başımızın tacı"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaretiyle ilgili gelen soruyu, “'Sizi ziyaret etmek istedim, hal hatır sormak, muhabbet etmek istiyorum' dedim ve gittim. Başımızın üstünde yeriniz var. Benim başka bir şeyim olmaz, başımızın tacı” diye yanıtladı.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı ziyarete ilişkin konuştu. İmamoğlu, “'Sizi ziyaret etmek istedim, hal hatır sormak, muhabbet etmek istiyorum' dedim ve gittim. Başımızın üstünde yeriniz var. Benim başka bir şeyim olmaz, başımızın tacı” dedi. 

İmamoğlu, Emirgan’da inceleme gezisi esnasında bir vatandaşın Kılıçdaroğlu ziyaretini anımsatması üzerine, ziyaretiyle ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu için "Başımızın tacı" diyen İBB Başkanı ile vatandaş arasında geçen diyalog şöyle: 

-Vatandaş: “Dünkü ziyaretiniz de olması gerekiyordu, olması gerekendi.” 

-İBB Başkanı İmamoğlu: “Ben her zaman arıyorum soruyorum. Benim hiçbir insanla olmadığı gibi, başımın tacı Kemal Bey ile ne olacak, öyle şey mi olur. ‘Ben gelip sizinle ofisinizde fotoğraf çektirmek, sizi ziyaret etmek istiyorum’ dedim, ‘hal hatır sormak, muhabbet etmek istiyorum’ dedim ve gittim. Hal hatır sordum, sohbet edelim, sıklıkla görüşelim, bizi, gelin ziyaret edin, açılışımıza katılın, törenlerimize gelin. Başımızın üstünde yeriniz var. Benim başka bir şeyim olmaz, başımızın tacı."