Dünya

Icardi'nin eşi Wanda Nara, dans şampiyonu oldu

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, bir süredir İtalya'da bir dans programında yarıştı. Yarışmada şampiyon olan Nara, dün kupasıyla beraber İstanbul’a dönerek ailesiyle Noel yemeği yedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Galatasaray'in golcu futbolcusu ArjantinliMauro Icardi, dün akşamki derbi maçında en çok konuşulan isimlerden oldu. Fakan Icardi'nin eşi Wanda Nara da dünya çapında konuşulmaya devam ediyor. Icardi'nin, yarışmacısı olduğu bir televizyon programı nedeniyle bir süredir İtalya'da olan eşi ve menajeri Wanda Nara, yarıştığı yarışmada şampiyon oldu. Nara, kupasıyla beraber İstanbul'a dönerek ailesiyle noel yemeği yedi.

Wanda Nara, “Yıldızlarla Dans” adlı yarışma programında birinci olarak yarışmayı ilk sırada tamamladı. Partneri ile birlikte şampiyonluk sevincini doyasıya yaşanan Wanda, şampiyonluk kupasıyla pozler verdi. Yarışma provaları esnasında göz altı moraran Wanda Nara, dün akşamki Galatasaray-Fenerbahçe maçında aldığı pozisyon sonucu gözü moraran Icardi ile Noel yemeği masasında poz verdi.