Galatasaray'da Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı eşi Wanda Nara ile barışması, River Plate'e transfer olacağı iddialarını beraberinde getirdi. Arjantin basını, Galatasaray'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Icardi'nin River Plate ile anlaşarak ülkesine geri dönebileceğini iddia edildi. 

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı plaj etabı tamamladı Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı plaj etabı tamamladı

Konuyla ilgili Milliyet'e konuşan Sportif A.Ş Başkan Yardımcısı İbrahim Hatipoğlu net ifadeler kullandı. Hatipoğlu, "Icardi'nin özel hayatındaki olumlu gelişmeler bizi de sevindirir. Sonuçta çocukları Arjantinde'ydi. Ayrılması kesinlikle söz konusu değil" dedi.

Galatasaray'da iki sezonda iki şampiyonluk yaşayan Mauro Icardi'nin yeni hedeflere ulaşma yolunda çok önemli bir isim olduğuna vurgu yapan sarı-kırmızılı idareci, "Herkesin bildiği gibi Icardi bizim için çok değerli bir futbolcu ve ayrılmayı asla düşünmüyor. Bu sezon ligde ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşacaksak bunda Icardi'nin önemli bir rolü olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da iki sezonda iki şampiyonluğa ulaşanMauro Icardi'nin yeni hedeflere ulaşma yolunda çok önemli bir isim olduğuna vurgu yapan sarı-kırmızılı idareci, "Herkesin bildiği gibi Icardi bizim için çok değerli bir futbolcu ve ayrılmayı asla düşünmüyor. Bu sezon ligde ve Avrupa'da hedeflerimize ulaşacaksak bunda Icardi'nin önemli bir rolü olacak" ifadelerini kullandı.

Editör: Ziya Burak Erol