12. Bodrum Türk Filmleri Haftası, kortej ve ödül töreniyle başladı 12. Bodrum Türk Filmleri Haftası, kortej ve ödül töreniyle başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, ekim ayında sanatseverleri ünlü müzisyenlerle buluşturacak. İBB Kültür’den yapılan açıklamaya göre, 14 ilçede bulunan kültür merkezlerinde çocuklar ve yetişkinler için çeşitli ücretsiz konserler, tiyatro oyunları, film gösterimleri ve atölyeler düzenleniyor.

İBB Kültür Dairesi Başkanı T. Volkan Aslan, kültürel etkinliklerin yıl boyunca sürdüğünü belirtirken, "Kültür merkezlerimizde hem çocukları hem de yetişkinleri tiyatro, konser ve sinemayla buluşturan kapsamlı programlar hazırlıyoruz. Hazırlıkları aylar süren bu programlarda önemli olan, İstanbulluların nitelikli kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşmasını sağlamak. Yeni sezonu büyük bir özlemle açıyor ve İstanbulluları İBB Kültür'ün merkezlerine, restore edilmiş yeni mekanlarına bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 

Ekim ayında düzenlenecek bazı konserler arasında 3 Ekim'de Niyazi Koyuncu, 10 Ekim'de Melis Danişmend, 16 Ekim'de Koliva, 23 Ekim'de TNK ve 31 Ekim'de Mikail Aslan gibi sanatçıların yer alması dikkat çekiyor. İBB Kültür’ün etkinlik programına İBB Kültür sosyal medya hesaplarından ve www.kultursanat.istanbul adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: AA