Haber Merkezi - BirGün'den Nurcan Gökdemir'in haberine göre, HÜDA PAR’la ittifak kararı alınmasından sonra AKP içinden gelen itirazların önceki gün TBMM’de yaşananlarla yeniden başladığı konuşuldu. HÜDA-PAR  ile ortaklığın seçimlerde partilerine fayda sağlamadığını belirten AKP’liler Saray’ın tepkisine yol açmamak için Meclis kulislerindeki dar gruplarda bu konuyu irdeliyor. 

Haberde şu ifadelere yer verildi: 

Adli tıp raporu çıktı! Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu Adli tıp raporu çıktı! Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu

"HÜDA PAR’la ittifak kararı alınmasından sonra AKP içinden gelen itirazların önceki gün TBMM’de yaşananlarla yeniden başladığı kulislerde duyuluyor. “Domuz bağı, mezar odaları, suikastlarla” anılan bir örgütün uzantısı olduğu iddia edilen bu parti ile ortaklığın 14-28 Mayıs seçimlerinde de bir kazanç sağlamadığını ifade eden bazı AKP’liler Saray’ın tepkisine yol açmamak için Meclis kulislerindeki dar gruplarda bu konuyu konuşuyor. Erdoğan’ın seçim öncesi “Yerli ve milli” ilan ederek ortaklaştığı HÜDA PAR’dan aradan geçen süreçte gelen bazı açıklamaların da partilerini sıkıntıya düşürdüğünü anımsatan AKP’liler bu partinin daha önce olduğu gibi bir kez daha uyarılmasını istiyor. Son görüşmelerinde Erdoğan’ın soğuk davrandığı izlenimi verdiği fotoğraflar anınmsatılarak, “Soğuk davranmak yetmez, ciddi bir uyarıda bulunulmazsa oy getirmedikleri gibi bölgede büyük bir hezimetin sebebi olacaklar” görüşleri de ifade ediliyor."

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar