Dünya

Hizbullah lideri Nasrallah: İsrail, tüm kırmızı çizgileri aştı

Lübnan Hizbullahı’nın lideri Hasan Nasrallah, İsrail'in Beyrut'un güneyine yönelik saldırısında "tüm kırmızı çizgileri" aştığını vurguladı.

Abone Ol

Lübnan Hizbullahı’nın lideri Hasan Nasrallah, İsrail'in Güney Lübnan'a yönelik saldırılarında "tüm kırmızı çizgileri aştığını" vurguladı. 

Bu sabah gerçekleştirilen İsrail-Hizbullah misilleme saldırılarının ardından Lübnan medyasına konuşan Nasrallah, "Tel Aviv yakınlarındaki Glilot askeri casus üssünü hedef almaya karar verdiklerini" dile getirdi.

“Askeri casus üslerini hedef alacağız”

Hizbullah'ın, İsrail rejimine karşı misilleme operasyonlarında sivilleri hedef almadığını ekleyen Nasrallah, Tel Aviv yakınlarındaki Glilot askeri casus üssünü hedef almaya karar verdiklerini bildirdi.

Öte yandan, Nasrallah, konuşmasının başında Erbain'in yıldönümünü andı. "Bugün Safer ayının 20'sinde fedakârlığın, diğerkâmlığın, haksızlığı reddetmenin ve teslimiyetin sembolü ve kıyamete kadar devrimin unvanı olan İmam Hüseyin'in (a.s) yıldönümüdür" diyen Nasrallah, İsrail askeri üslerine yönelik askeri operasyonu "Erbain Operasyonu" olarak adlandırdı.