Trend Haberler

Hazar Ergüçlü'nün dansı ilham oldu: Ankara'da pavyon dansı kursu açıldı

Oyuncu Hazar Ergüçlü'nün "İnci Taneleri" dizisi için oynadığı pavyon dansı sahnesinin sosyal medyada popülerleşmesinin ardından, Ankara'da pavyon dans kursu açıldı. Dans kursundan görüntüler, sosyal medyanın gündemime oturdu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Yakında Kanal D'de yayınlanması beklenen ve Yılmaz Erdoğan imzalı "İnci Taneleri" dizisinin tanıtımı olay olmuştu. Söz konusu tanıtımda, oyuncu Hazar Ergüçlü'nün meşhur Dilber pavyon dansı sahnesi çok konuşulmuş ve gündemde uzun süre kalmıştı. 

Pek çok sosyal medya kullanıcısı bu dansın taklidini yaparken, söz konusu şarkı da sosyal medyada viral oldu. Hazar Ergüçlü'nün dans sahnesine nasıl hazırlandığını gösteren videonun da yayılması, dansın der alarak yapılabileceğini gösterdi. Bunu fırsat bilen ve Ankara'da bulunan bir dans kursu, dizideki sahneden ilham aldı.  Dans kursu, 'pavyon dansı' olarak tabir edilen o dansı, öğrencilerine öğretmeye başladı. Sosyal medyada yayılan videoda 'pavyon dansı'nı yapan öğretmen ve öğrencilerinin keyifli halleri viral hale geldi.

​​​​​​​