Kültür-Sanat

Hayko Cepkin, Dolmabahçe Stadı'nda konser verecek

Rock müziğinin sevilen sanatçısı Hayko Cepkin, 18 Mayıs 2024 tarihinde özel bir konser vermeye hazırlanıyor. Cepkin, Beşiktaş Dolmabahçe Stadyumu’nda büyük bir konser verip hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - Türk rock müziğinin başarılı isimlerinden ve "Jekyll and Hyde Müzikali" ile sahnelerde izleyiciyle buluşan Hayko Cepkin, 18 Mayıs 2024 tarihinde Beşiktaş Dolmabahçe Stadyumu’nda konser vermeye hazırlanıyor. Kariyerindeki başarıları, çıkardığı hit parçaları ve güçlü sahne şovlarıyla tanınan Cepkin, özel stadyum konseriyle hayranlarına konser vermeye hazırlanıyor.

Beşiktaş Dolmabahçe Stadyumu’nda düzenlenecek konserde Cepkin, yaklaşık 40 bin kişiye konser verecek. Stadyum şovu, Cepkin'in son albümünden en sevilen parçalardan klasikleşmiş hitlere kadar geniş bir repertuardan oluşuyor. Basın toplantısında konuşan Cepkin, “Stadyum projesini bana sunduklarında 18 Mayıs tarihini özellikle bizzat kendim seçtim. Stadyum projemizin ilk konseri olacak dediler. Çok daha kıymetli olur çünkü zamanında büyük sahnelerin, özel projelerin açılışlarını yapmış ve aslında bu konuda biraz deneyimli olarak daha doğru bir yere oturacağını düşündüm. Ertesi gün zaten 19 Mayıs’ımız… Bizim için çok kıymetli. Fikir olarak da çok doğru bir yere oturacağımızı düşünüyoruz. Biz bu tip projelere her zaman hazır bir ekibiz" dedi.

27 yıldır müzik piyasasına hizmet ettiğini ama 18 yıldır albümlü ve tanınır biri olduğunu söyleyen Cepkin, “Yaklaşık 3-3,5 saatlik, 32-33 parçalık bir performans olacak. Gelen seyircimiz arasında, bu 18 yıllık sürece bire bir tanıklık etmiş bir jenerasyon var. Kendi hatıralarını da hatırlayacakları ansiklopedik bir konser olacak” dedi.