Kültür-Sanat

Hayatla Barış filminin afişi görücüye çıktı

Tüm dünyada "Ampute Messi" olarak tanınan milli futbolcu Barış Telli'nin hayat hikayesini konu alan "Hayatla Barış" filmi yakında izleyiciyle buluşacak. Taner Ölmez'in başrolünde yer aldığı filmin afişi yayınlandı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Milli futbolcu Barış Telli'nin mücadeleyle dolu hayat hikayesini anlatan "Hayatla Barış" filmi 23 Şubat 2024'te vizyona girmeye hazırlanıyor. Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Telli'nin hikayesini beyazperdeye yansıtacak filmde Barış Telli'yi Taner Ölmez canlandırıyor. Filmin merakla beklenen afişi ise yayınlandı.

Filmde Barış Telli ise, kendisini oynayan Taner Ölmez’e dublörlük yaptı. Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı olan Barış Telli, kendi alanında eşsiz bir futbol oynadığı ve sahadaki hünerleri benzersiz olduğu için bazı sahnelerde, Taner Ölmez yerine sahnelerde yer alarak, filmin daha gerçekçi olmasına katkı verdi. Filmde ayrıca; Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu de rol aldı. Ekin Pandır’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu ise Caner Erzincan ve Kotay Yeltekin yazdı.