Haber Merkezi - Yazar J.K. Rowling'in yaratıcılığıyla dünya çapında popülerlik kazanan ve ardından film serisiyle popülariteyi ikiye katlayan "Harry Potter" hayranlarını, İstanbul'da birbmüjde bekliyor. Kült bir fenomen haline gelen ikon karakter Harry Potter, 16 Aralık'tan itibaren hayranlarını farklı ve özel bir deneyimle buluşturacak. Dünyadaki sınırlı sayıda bulunan 'Wizarding World' mağazalardan bir tanesi de Türkiye'de açılacak. Bu benzersiz ve ilklerle dolu mağaza, Harry Potter hayranlarına eşsiz bir atmosferde, yerel ve global ortakların ürünlerini de çatısı altında toplayarak alışveriş ve farklı bir deneyim imkanı sunmaya hazırlanıyor.

Kadirlili pazarcı: Vatandaş pahalı diyor, iki kelle alıyor Kadirlili pazarcı: Vatandaş pahalı diyor, iki kelle alıyor

HarryPotter_3

Türkiye’deki hem ilk lisanslı Harry Potter partneri hem de Warner Bros. Discovery ailesinin yaklaşık dört yıldır hem üreticisi hem de perakende partneri olan Sihir Dükkanı, bu mağazayla bir ilke daha imza atmış olacak. Mall of İstanbul’da, 200 metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek olan “Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı”, Harry Potter ve Fantastik Canavarlar serilerine ait 1500’e yakın zengin ürün yelpazesine sahip. Milyon euro’luk bir yatırımla açılan bu benzersiz mağaza, Türkiye ve yakın coğrafyadaki Harry Potter hayranlarına öncülük ederek amiral gemisi olarak öne çıkacak.

Asa-HarryPotter

Dükkanın İç tasarımı, Harry Potter evreninin etkileyici atmosferini yansıtırken duvarlarda serinin sahnelerinden alıntılar, vitrinlerde ikonik karakterlerin figürleri ve her köşede benzersiz detaylar yer alıyor. Her gün saat 10.00-22.00 arasında açık olacak mağazada “Asa Seçimi”, “Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma”, “Görünmezlik Pelerinini Deneme”, “9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme” gibi başka yerde olmayan özel imkanlar da ziyaretçileri bekleyecek.

HarryPotter_6

Editör: Deniz Ali Tatar