Haber Merkezi - Aramızdan ayrılışının 85. yılında ‘Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ bir kez daha duygu yüklü bir reklam filmiyle anılıyor. Gerçek bir hikayeden esinlenerek çekilen reklam filminde Atatürk'e, oyuncu Hakan Dinçkol hayat verdi. Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı sonrası yetim kalmış şehit çocuklarının eğitimi ve yetişmesi için yurdun birçok yerinde kurduğu yetiştirme yurtlarından birine yaptığı ziyaretin anlatıldığı filmde, Atatürk’ün fikirleri ve devrimleriyle ölümsüz olduğu ve hep kalbimizde yaşadığı mesajı veriliyor.

 hakan dinçkol 1

Garanti BBWA için çekilen reklam filminde özenle yapılan  saç makyaj hazırlığı sonucunda  ‘Atatürk’ olarak kamera karşısına geçen Hakan Dinçkol, reklam filmini izleyenlerden tam not aldı. Eski Türkiye Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ da instagram hesabından reklam filmini paylaşarak ‘Bu hikaye beni çok duygulandırdı’ yorumunda bulundu.

 hakan dinçkol 3

İstanbul Kültür Yolu Festivali'nde "Kültür Hafızasının Merkezi: İstanbul" söyleşisi yapıldı İstanbul Kültür Yolu Festivali'nde "Kültür Hafızasının Merkezi: İstanbul" söyleşisi yapıldı

Reklam filmini kendi sosyal medya hesaplarından paylaşan oyuncuya takipçilerinden yüzlerce tebrik mesajı geldi. Hakan Dinçkol daha önce de ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinde yine Mustafa Kemal Atatürk’e hayat vermiş ve çok beğenilmişti.

Editör: Deniz Ali Tatar