Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 250.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesine tahsis edilen 3645 konut için 31 Ekim 2022 tarihinde talepler sonlandırılmış, 12 Ocak 2023'te internet üzerinden canlı yayın ile kura çekimleri sonrası hak sahipleri belirlenmişti.
Aradan uzun zaman geçtiğini belirten hak sahipleri TOKİ'den çalışmaların ne zaman başlayacağına dair bilgilendirme bekliyor.
TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi kapsamında Ankara'nın Mamak ilçesi Gökçeyurt (Nenek) mevkiine tahsis edilen 3645 konut için başvurular 14 Eylül 2022 tarihinde başlamış ve 31 Ekim 2022 tarihinde sona ermişti. İlk kez ev sahibi olma şartıyla yapılan başvurular sonucunda 12 Ocak 2023'te kuralar çekilmiş 3645 kişinin müracaatları kabul edilerek hak sahiplerinin listesi yayınlanmıştı.
TOKİ'nin "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi çerçevesinde yapılan kura çekimleriyle arsa ve evlerin hak sahipleri belirlenmişti. Ancak yaklaşık iki yıl geçmesine rağmen, konut yapımına yönelik herhangi bir çalışma başlamadı. Hak sahipleri, yetkililerden projeye dair süreç hakkında bilgilendirme bekliyor.

Toki̇i̇i̇ 1

Zorba TV Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti Zorba TV Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Sincan Saraycık'ta hak sahipleri evlerine kavuştu

Geçtiğimiz günlerde Ankara Mamak Gökçeyurt ile aynı zaman diliminde talep toplayan Ankara Sincan Saraycık'ta inşa edilen konut projesi bitme aşamasına gelmiş, 1739 daire için hak sahipleri konutlarının konumlarına kavuşmuştu.

Editör: Çağatay Dolay