61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin lansmanı yapıldı 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin lansmanı yapıldı

Disney ve Pixar ortak yapımı animasyon yapımı "Ters Yüz" serisinin ikinci filmi yakında sinemalarda sevenleriyle buluşacak. Ser filmin devamı büyük bir heyecanla beklenirken, filmin Türkçe seslendirme süreci tamamlandı.  Oyuncular Gupse Özay ve Aslı İnandık, 2016'da iki Oscar ödülü kazanan ilk filmin devamı olacak olan "Ters Yüz 2" için stüdyoda mikrofon başına geçti. 

Aslı Inandık Ters Yüz 2

Seslendirme yönetmenliğini Oğuz Özoğul’un yaptığı film için Gupse Özay, 9 yılın ardından 'Üzüntü' karakterini seslendirdi. Aslı İnandık ise 'Kaygı' karakterine ses verdi. Senaryosunu Meg LeFauve’ün kaleme aldığı "Ters Yüz 2", 14 Haziran'da beyazperdede izlenebilecek. Duru Atlıhan tarafından seslendirilecek olan serinin ana karakteri 'Riley'nin ergenlik yıllarına odaklanacak ikinci filmde; ‘Gıpta’ yı Yaren Özaydın, ‘Neşe’yi Aysun Topar, ‘Bıkkınlık’ı İrem Alnıaçık, ‘Utanç’ı Oğuz Özoğul, ‘Korku’yu Murat Şen, ‘Tiksinti’yi Suzan Acun, ‘Öfke’yi ise Ercan Demirel seslendirdi. 

Editör: Deniz Ali Tatar