Politika

Güncel anket sonuçlarını paylaşan Özgür Özel: AKP ile farkı 4 puana çıkardık

"Devlet milletin karşısına dikilirse orada devlet değil millet kazanır"

Abone Ol

Panorama TR Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçlarını paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Geçen aya göre partimiz oyunu yarım puan arttırdı, AKP yarım puan kaybetti. CHP yüzde 35,4 ile yine birinci parti AKP yüzde 31 küsur bir oyla ikinci parti. Yerel seçimlerdeki 1,8'lik farkı her ay istikrarlı bir şekilde arttırarak şu anda 4 puana çıkarmış durumdayız" sözlerini kullandı.

partisinin Bursa İl Başkanlığı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borçlarının tahsiline ilişkin tartışmalara değindi. 

"CHP'li belediyeler iş yapmasın diye çok haksızlığa uğruyorlar" diyen Özel AKP'den devraldıkları Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 30 milyar TL borcu olduğu bilgisini paylaştı.

"Enkaz devrettiler"

"Türkiye'nin en borçlu belediyeleri AKP'den CHP'ye geçen belediyeler. Bize enkaz devrettiler başkanlarımız her şeye rağmen inanılmaz bir gayretle çalışıyorlar. Elimizi kolumuzu bağlamaya çalışan bir iktidar var ama başaramayacaklar" diyen Özel, Panorama TR Araştırma Şirketi'nin yaptığı anketin sonuçlarını işaret ederek yapılacak ilk seçimlerde Türkiye'de iktidarın değişeceğini söyleyen Özel, "Devlet milletin karşısına dikilirse orada devlet değil millet kazanır" dedi.