Politika

Güldür Güldür skecine Kılıçdaroğlu'nun tepkisi gündem oldu

Güldür Güldür ekibi, CHP'de seçim öncesi ve sonrası yaşananları ve değişim tartışmalarına ele alan bir skeç hazırladı. Geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan skecin ardından Kılıçdaroğlu sanatçıları arayarak tebrik etti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Her cumartesi saat 20.00'de Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show, son gösterilerinde CHP'de seçim sürecinde yaşananlar ve değişim tartışmalarına odaklanan bir skece yer verdi. Skeçte "Parti lideriniz nerede?" diye soran karaktere lider masaya vurarak "Buradayım be! Buradayım, buradayım" diye yanıt verdi. Skeçteki karakterin "Partinizin tabelası biraz sağa kaymış" gibi ifadeler yer aldı. Sosyal  medyada da oldukça ses getiren skeci izleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Güldür Güldür ekibini arayarak sanatçıları tebrik etti. Güldür Güldür Show'un X hesabından yapılan paylaşımda Kılıçdaroğlu ile aralarında geçen konuşmayı şu şekilde anlatıldı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu aradı ve dün akşam yayınladığımız skeçle ilgili 'Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum' dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz."