Genel

Gülbin Tosun, NOW TV'den ayrıldı

"15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık."

Abone Ol

Mansur Yavaş'ı eleştirdiği gönderisi sonrası NOW TV tarafından zorunlu izne çıkarılan sunucu Gülbin Tosun, kanaldan ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tosun, NOW TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e teşekkür etti.

Gülbin Tosun açıklamasında şunları kaydetti:

15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk‘e ayrıca teşekkür ederim.

Ne olmuştu?

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesi öncesinde 26 Mayıs tarihli açıklamasında  Avrupa'da hiçbir yerde sahipsiz sokak hayvanı olmadığını belirterek, "Sadece kısırlaştırma yöntemiyle bu sorunun önüne geçmek mümkün değil" sözlerini kullanmıştı. NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, ABB'nin sokak hayvanları konusundaki politikasını eleştirerek Mansur Yavaş'ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Tosun gönderisinin ardından çalıştığı kanalca zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu. 

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Tosun, geçen günlerde X (Twitter) hesabından Mansur Yavaş’ı etiketleyerek, “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!” diye yazmıştı.

Tosun ardından yaptığı paylaşımda, “Vay be ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!” sözlerini kaydetmişti.