Genel

Gülben Ergen'den Tutdere'ye: Gördüğüm, tanıdığım en değerli belediye başkanı sizsiniz

Sanatçı Gülben Ergen, Adıyaman'da Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Ergen, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere için, "İlk kez bir belediye başkanı, konfor alanından çıkıp evimde beni ziyaret etti. Gördüğüm, tanıdığım en değerli belediye başkanı sizsiniz" dedi.

Abone Ol

Sanatçı Gülben Ergen, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere için, "İlk kez bir belediye başkanı, konfor alanından çıkıp evimde beni ziyaret etti. Gördüğüm, tanıdığım en değerli belediye başkanı sizsiniz" dedi.

Ünlü sanatçı, Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Adıyaman Kahta’daki anaokulu açılışına katıldı

Açılışta konuşan Ergen, şunları söyledi: 

“Adıyaman’a son gelişim değil, burada bir anaokulu daha açacağız. Ayrıca Adıyaman’ın kadınlarına, sanatçısına, folklörüne, mutfağına destek olmaya gönüllüyüm. Hazırım ve varım. 14 yıldır dernek başkanlığı yapıyorum, ancak ilk kez bir belediye başkanı konfor alanından çıkıp evimde beni ziyaret etti. Gördüğüm, tanıdığım en değerli belediye başkanı sizsiniz." 

Adıyaman'daki açılışa Gülben Ergen’in yanı sıra Adıyaman Valisi Osman Varol, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere de katıldı.

Daha önce de Gölbaşı ilçesinde bir anaokulu açılışı yaptıklarını hatırlatan Ergen, şehir merkezinde de yeni bir anaokulu açacaklarını duyurdu.