Spor

Granada-Real Madrid maçı öncesi 'Arda Güler' gelişmesi

Real Madrid, İspanya Ligi 35. hafta maçında deplasmanda Granada ile mücadele edecek. Takımın Türk milli futbolcusu Arda Güler'in ise, ilk 11'de yer aldığı açıklandı.

Abone Ol

İspanya La Liga Ligi'nin 35. haftasında Real Madrid, deplasmanda Granada ile mücadele etmeye hazırlanıyor. La Liga'da lig bitime kısa bir zaman kala şampiyonluğunu resmileştiren Real Madrid'in, bu akşam Granada karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağı düşünülüyor. Yeni Los Cármenes Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 19.30’da başlayacak. Maç,  S Sport'tan canlı olarak yayınlanacak.

Gözler ise Milli futbolcu Arda Güler'in oynayıp oynamayacağına çevrilmişti. Real Sociead ve Cadiz maçlarında ilk 11’de sahaya çıkmış ve performansıyla alkış toplayan Güler'e, Carlo Ancelotti şans verdi. Şampiyonlar Ligi mesaisi nedeniyle yıldız oyuncuları Rodrigo, Vinicius ve Bellingham'ı Granada karşısında dinlendirecek olan Ancelotti, Güler'i ilk 11'e aldı.

İşte Real Madrid'in ilk 11'i, şu şekilde açıklandı: "Courtois, Lucas, Militao, Rüdiger, Fran Garcia, Modric, Camavinga, Ceballos, Arda Güler, Brahim Diaz ve Joselu."