Genel

GQ Türkiye 2023 “Men of the Year” ödülleri sahiplerini buldu

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödüller, renkli bir etkinlikle sahiplerini buldu. Geceye, usta sanatçı Şener Şen'in konuşması damga vurdu. Şen: "İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada, anca sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz." dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Şükrü Özyıldız'ın sunumuyla gerçekleşen GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri sahiplerini buldu. "Yılın Yükselen Erkek Oyuncusu" ödülü, 'Kardeşlerim' dizisinin yıldızı Bilal Yiğit Koçak'a verildi. "Yılın Yükselen Kadın Oyuncusu" ödülünü ise 'Terzi' ve 'Yaratılan' dizileriyle gündemde olan Şifanur Gül kazandı. "Yılın Stil Sahibi Erkeği" ödülünü şu sıralar 'Yalı Çapkını' dizisinde rol alan Taro Emir Tekin kazandı. "Yılın Sporcusu" ise, ödülünü Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro İcardi kazandı.

"Yılın İlham Veren Kadınları" ödülünü "Filenin Sultanları" kazandı. Ödülü alan İlkin Aydın: "Filenin Sultanları diyoruz ama, 'Atatürk'ün Kızları' demek benim daha çok hoşuma gidiyor" dedi. "10. Yıl Özel İkon" ödülünü Burak Özçivit kazandı. Özçivit, ödül konuşmasında Gazze'de yaşanan drama dikkat çekti. Özçivit, "Çocukların öldürüldüğü bir dünyayı şahsım adına kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı. "Yılın Komedi İnsanı" ödülü Ata Demirer'e verilirken, "Yılın Oyuncusu" ödülünü ise 'Ömer' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Selahattin Paşalı kazandı.

Yılın Göz Alıcı Başarı Ödülü'ne Şener Şen'li 'Zengin Mutfağı' oyunu layık görüldü. Şen, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey, kötülerin ve güçlülerin her alanda hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olmamız. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyada, anca sanata ağırlık verilerek yaşayabiliriz. Bu gece çıktığımız yolda, bizi onurlandıran bir etkinlikle bir aradayız. Başta 5 yıldır 'Zengin Mutfağı' na gelerek eksiltmeyen ilgileriyle bize destek olan seyircilerimize, GQ ailesine, beni ve genç arkadaşlarımı bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim."