Kültür-Sanat

Gezgin Salon Festivali'nde sahne alacak isimler açıklandı

Müzikseverlerin İstanbul'da merakla beklediği "+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali" bu yıl 29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günlerinde gerçekleşecek. Bonus Parkorman’da düzenlenecek olan festivalin biletleri, 14 Şubat Çarşamba günü genel satışa çıkacak. Festivalde; Parcels, La Femme ve Stavroz grupları sahne alacak.

Abone Ol

Haber Merkezi - Salon İKSV tarafından gerçekleştirilen "+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali" bu yıl, Bonus Parkorman’da 29-30 Haziran’da gerçekleştirilecek. Cumartesi günü Stavroz performanslarıyla dolu olacak festival, Pazargünü ise Parcels ve La Femme sahneyi bir açık hava diskosuna çevirmeyi hedefliyor. Festival sahnesine eklenecek yeni isimlerin ise, önümüzdeki günlerde açıklanması planlanıyor.


+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’nin avantajlı dönem biletleri; Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 13 Şubat Salı saat 10.30; Kırmızı Lale Kart üyeleri için ise 13 Şubat Salı saat 14.30’da öncelikli olarak satışa çıkacak. Biletlerin genel satışı ise, 14 Şubat Çarşamba saat 10.30’da gerçekleşecek.