BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı BM'ye rapor gönderildi: Çağrı cihazları elektronik mesaj yoluyla patlatıldı

Haber Merkezi - Efsane komedi dizisi "Friends"de Chandler Bing karakterine hayat veren oyuncu Matthew Perry'nin ölüm haberi, hem hayranlarını hem de Hollywood dünyasını derinden sarsmıştı. Ünlü Hollywood yıldızı George Clooney, Perry'nin ölümü hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı. Deadline'a konuşan Clooney, "Matt'i 16 yaşından beri tanırım. Benden 10 yaş küçüktür. Çok ama çok komik bir çocuktu. Hep bir sitcom'da oynamak istediğini söylerdi. Öyle olursa dünyadaki en mutlu insan olacağını söyler dururdu" dedi.

Clooney sözlerine "Ve Perry belki de şimdiye kadar çekilen en iyi dizilerden birine girdi. Mutlu değildi. Bu ona neşe, mutluluk ya da huzur getirmedi. Ve bunların olup bitmesini izlemek -Warner Brothers'taydık, yan yanaydık- izlemesi zordu çünkü biz içinden neler geçtiğini bilmiyorduk. Sadece mutlu olmadığını biliyorduk." diyerek devam etti. Perry'nin bağımlılığı hakkında bilgisi olmadığını belirten Clooney, "Bu size başarı ve para hakkında çok şey söylüyor. Bunlar size doğrudan mutluluk getirmez" dedi.

Gettyimages 111190000 65830Aa3Bcd37

Ayrıca evindeki jakuzide ölü bulunduğu belirlenen 54 yaşındaki Perry'nin otopsi sonuçları da açıklandı. Otopsi raporuna göre, Perry'nin "ketaminin akut etkileri" nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtiliyor.

Editör: Deniz Ali Tatar