Eski başkan Adnan Polat, Galatasaray camiasına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı: Eski başkan Adnan Polat, Galatasaray camiasına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı:

AHMET ERTÜM - Aktepe Stadında oynadığı maçta Bandırmaspor’a 1-0 yenilerek Play-Off sevdasından uzaklaşan Gençlerbirliği pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisa FK. maçı için çalışmaya başladı.
Çalışmada futbolcuların moralsiz olduğu dikkat çekti. Futbolcularını sık sık antrenmanda saha ortasında toplayan teknik direktör Sinan Kaloğlu, her türlü fedakarlığın devam edeceğini söyledi.
Bu arada antrenmandan sonra konuşan Sinan Kaloğlu şunları söyledi: “Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Kazanmak için aslında her şeyi de yaptık. İyi de hazırlandık. Yani ilk yarı bireysel hata yaptığımız dakikaya kadar aslında takım iyiydi. İyi de pozisyonlarımız vardı. Yani beklediğimiz, çalıştığımız kurguları da sahada gördük. Direkten dönen pozisyonumuz var, verilmeyen bir penaltımız var. Rakiplerin moral motivasyonuyla bizimki aynı değil. Ben bu kulübün teknik direktörüyüm. Camianın şu an içinde bulunduğu durum hepimizi üzüyor ve belirsizlik var. Şimdi seçim dönemindeyiz. Futbolcularıma hep şunu söylüyorum. Aylardır belki para alamıyorsunuz, bir belirsizlik var, doğru. Bunlar etkiliyor. Futbolcuyu da etkiliyor. Ama bir şekilde sahaya çıkıp sonuç almamız lazım. Çünkü bu camiada her şey düzelebilir. Maalesef bu zaman uzadıkça çocukların da o motivasyonu kayboluyor.”

Editör: Ramazan Atabey