Spor

G.Birliği Kick Boks Takımı fırtına gibi esti

Abone Ol

Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’mız, Konya’da düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 1’i altın olmak üzere 7 madalyanın sahibi oldu. 
Konya Karatay Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda Gençlerbirliği Kick Boks Takımı’mız 1 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı. K-1 Gençler kategorisinde yarışan Yağmur Özçelik turnuvada 1’inci gelirken, şampiyon olarak altın madalya almaya hak kazandı. Büyükler Full Contact kategorisinde Melda Apaydın; Light Contact kategorisinde Ayşegül Aydın ve Kick Light kategorisinde Rabia Aygün elde ettiği 2’ncilikle gümüş madalyanın sahibi oldu. Light Contact kategorisinde Rabia Aygün; Gençler Full Contact kategorisinde Huri Özdemir ve K-1 Gençler kategorisinde Safiye Yayılkan turnuvayı 3’üncü tamamlayarak bronz madalya almaya hak kazandı.
Yıl içerisinde yapılan turnuvalarda kendi kategorisinde 3’te 3 yaparak en yüksek puanı alan ve Kick Boks Milli Takımı’na çağrılan şampiyonumuz Yağmur Özçelik, Macaristan’da yapılacak olan Gençler Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda da hem ülkemizi hem de Gençlerbirliği’mizi temsil edecek.